Reunió del Col·lectiu d'ensenyants de música i plàstica

Convocats pel sindicat STEI, el Fòrum Musicae i la Plataforma CREA, es va celebrar ahir horabaixa una reunió d’ensenyants de música i plàstica a l’edifici Sa Riera de la UIB a Palma. Hi ha una inquietud entre aquests docents respecte del futur de l’àrea d’artístiques davant l’aplicació de la LOMCE el curs vinent.

Es proposà que la reunió també es fes a Menorca i Eivissa durant el mes d’abril. Es varen explicar com estan les coses fins ara. Es feu un recull del que sabem que passa a altres comunitats autònomes... i el col·lectiu pensà que seria bo en primer lloc parlar amb la màxima representant educativa de les illes que és la consellera d’educació. A tal efecte avui matí s’ha registrat a la conselleria una petició de reunió, -d’una delegació de mestres i professors de música-, amb la consellera per tal de traslladar-li les inquietuds del col·lectiu i per explicar-li la importància de l’educació artística per una formació integral dels infants i joves.

El col·lectiu pensa que és molt important que es mantingui la presència d’aquests ensenyaments durant tota l’etapa de l’educació obligatòria.

Esperam una resposta ràpida per part de la conselleria.

També s’elaborarà un manifest que es donarà a conèixer ben aviat i altres activitats que s’anunciaran en posterioritat i a l’espera de la reunió amb la consellera.