Aquí falta un professor!

Aquí falta un professor!

Davant el tractament que fa la Conselleria d’educació de no cobrir les baixes dels docents i per tant la no substitucions del professorat, rellançam i ampliam la campanya “Aquí falta un professor”. Aquesta campanya té l’objectiu de fer públiques aquestes situacions i agilitzar les substitucions gràcies a la pressió exercida per tota la comunitat educativa.

És imprescindible la implicació de tots els centres educatius per tal de denunciar les substitucions no cobertes. Simplement heu de seguir aquest enllaç on podreu omplir un breu formulari informant-nos-en. Nosaltres exigirem a  la Conselleria que es cobreixi la plaça i ho denunciarem davant la premsa.

Per això, aquí teniu tres models diferents segons qui fa la denúncia, equips directius , docents , AMIPAS . Ens podeu fer arribar aquests models en cas que tengueu substitucions no cobertes o canvis de quota a mitjan curs (una plaça sencera que passa a mitja, etc.) per tal que ho puguin denunciar davant la Conselleria. S’han de fer 3 coses:

  1. Emplenar el model.
  2. Enviar-lo per fax a la Conselleria (DG Planificació i centres 971784625, DG Recursos Humans 971177131).
  3. Enviar-lo per fax a l’STEI-i (971 903535) o mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Vos demanam la vostra col·laboració tant perquè doneu a conèixer a l’AMIPA de quina manera aquesta situació afecta als alumnes, com per facilitar-los la tasca, ja que ara més que mai necessitam que tota la comunitat educativa s’impliqui en la defensa de l’ensenyament públic. Per això, volem facilitar que les AMIPAs també puguin denunciar cada substitució no coberta.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.