L’STEI-i tornarà a presidir, quatre anys més, la junta de personal docent no universitari de les IB

Avui s’ha constituït la nova Junta de Personal Docent no Universitari, els membres de la qual varen ser elegits el passat mes de desembre amb els vots del professorat de les Illes Balears. L’STEI-i va tornar a aconseguir una clara majoria.

 

L’STEI-i té 21 dels 43 membres de la Junta de Personal Docent no Universitari; FETE-UGT, que és la segona força, n’ha obtingut 8; CCOO, 7; i ANPE, altres 7. No hi ha cap dubte que comptam amb un ampli suport del professorat de les Illes Balears. Un col·lectiu que ha atorgat la seva confiança majoritària a un sindicat propi de les illes, que lluita per la defensa de la llengua i la cultura pròpies i que té un compromís ben clar en la lluita contra les desigualtats, contra la injustícia i en la defensa dels drets laborals, econòmics i socials. 

 

/cat/images/stories/epublic/DSCN0045%20[].JPG

 

Tant la presidència de la Junta de Personal Docent com la seva secretaria seran per a dos membres de l’STEI-i. En el càrrec de presidenta hi haurà la secretària d’ensenyament públic de l’STEI-i, Maria Antònia Font; i en el de secretari, el membre de l’executiva del nostre sindicat, Tomàs Martínez. La nostra candidatura ha comptat amb el suport de 25 membres de la Junta. Cal recordar que CCOO també ha presentat una candidatura a aquests càrrecs, però només ha obtingut el suport dels seus 7 representants. Juntament amb CCOO,  ANPE, que havia intentat a través de la premsa deslegitimar la clara victòria, inapel·lable, de l’STEI-i, ni ha presentat candidatura.

Parafrasejant un titular que apareix a un diari d’àmbit insular, l’STEI-i no “es juga” avui presidir la Junta de Personal Docent; més aviat el contrari, tenim la plena convicció que amb aquestes qüestions no s’hi juga i ens comprometem, una vegada més, a respondre amb la màxima responsabilitat a la confiança que ens ha estat atorgada per la gran majoria del professorat de les Illes Balears.