L’STEI Intersindical exigeix que tots els docents siguin cessats quan s’incorpora el titular i no abans

La Conselleria els va donar de baixa en una data anterior a la que pertoca segons la normativa

A més, reclama que es recuperi la norma que permet als substituts tenir un nomenament fins dia 31 d’agost i no 31 de juliol

La Conselleria ha cessat docents substituts en data de 28 de juny, el darrer divendres de mes, quan segons la normativa vigent el nomenament ha d’arribar fins dia 31 de juliol o fins que s’incorpori el titular L’STEI exigeix que es compleixi la normativa i que es restitueixin els drets d’aquestes persones.

A més, reclama que es posi fi d’una vegada a les retallades que encara es pateixen del temps de José Ramón Bauzá i que es recuperin els cessaments a 31 d’agost en lloc de dia 31 de juliol.

Per altra banda, l’STEI insisteix en que qualsevol plaça prevista per a tot el curs escolar tengui un nomenament fins dia 31 d’agost, també les del grup de substitucions urgents que, hores d’ara, tenen un cessament en data de 3o de juny.

Reclama al Govern de les Illes Balears que no contribueixi a la precarització del col·lectiu interí i faci possible la recuperació dels seus drets.

Cessament interins en data de 28 de juny

Segons la normativa, les persones que ocupen una substitució cessen dia 31 de juliol o fins que s’incorpori el titular. Tot i així, hem detetectat casos en què la Conselleria ha cessat docents en data de 28 de juny, sense que el titular s'hagi incorporat.

T’han cessat abans que s'incorpori el titular?
Si aquest és el teu cas, convé fer la reclamació corresponent.

Si estàs afiliat, posa't en contacte amb nosaltres, a qualsevol de les seus www.stei.cat/seus i t'ajudarem.