L’STEI Intersindical ha elaborat l’Auca del Pla Pilot

Ja l’ha començat a distribuir als centres docents de les Illes

 

plapilotL’STEI Intersindical ha dissenyat “L’auca del Pla Pilot”, un segon material després del que va titular “Auca de na Trepitja” en temps de José Ramón Bauzá i Joana Maria Camps, en plena lluita contra el TIL. Es veu que cada cop que el Partit Popular té responsabilitats al Govern de les Illes Balears duu a terme polítiques contra la llengua catalana a l’ensenyament i a molts altres àmbits.

L’auca del Pla Pilot ha comptat amb la tasca del dibuixant Pato Conde i els rodolins de Montserrat Nadal amb un total de quinze vinyetes i els versos corresponents. És una crítica àcida i en clau d’humor en contra de l’acord entre el PP i Vox d’engegar un Pla Pilot de lliure elecció de llengua segregador i sense cap fonament pedagògic amb l’únic objectiu d’arraconar el català d’un espai tan estratègic com l’escola i al qual s’hi volen destinar 60 milions d’euros, quan el sistema educatiu de les Illes té altres necessitats molt més prioritàries.

L’STEI Intersindical farà arribar l’auca als centres educatius de les Illes com una mostra més de denúncia d’un Pla que no té el suport de la comunitat educativa -de fet, el Consell Escolar de les Illes Balears n’ha demanat la retirada-, i reclama al conseller Antoni Vera que tingui present el resultat de l’enquesta del sindicat en què cap escola pública ha manifestat que s’hi volgués afegir.