L’STEI Intersindical rebutja la “reducció” del CIFP d’Es Castell

L’STEI Intersindical s’afegeix a les veus que han expressat el desacord per la reducció del projecte del Centre integrat de formació professional d’Es Castell. De cap manera es pot admetre l’actitud de l’Ajuntament ni cap tipus de renúncia davant la demanda d’una bona oferta de formació professional a l’illa de Menorca.

Menorca, com altres indrets de les Balears, necessita un Centre integrat d’FP amb les condicions adients perquè es pugui treballar de manera còmoda i que, al mateix temps, tingui la previsió de poder ampliar l’oferta de famílies professionals de cara al futur, ja que la tecnologia i el mon laboral avancen i canvien a un ritme molt ràpid.

L’STEI Intersindical considera que cal una aposta decidida per una formació professional de qualitat, com una opció imprescindible per a la diversificació social i econòmica de l’illa de Menorca. Cal prestigiar aquests ensenyaments.

Per altra banda, denuncia que, en cap cas, es pot reduir l’oferta formativa del CIFP d’Es Castell - prevista per un total de 600 alumnes anuals -, per a destinar l’espai a altres usos no educatius.

L’Ajuntament d’Es Castell no pot jugar amb el futur dels joves menorquins ni tampoc deixar a l’aire més de 13 milions d’inversió, a més de posar en perill un centre que podria ser de referència.