L’STEI Intersindical contra el control polític de l'educació: explica'ns la incidència

Suport docent

Què volen aquesta gent?

La persecució contra la llengua i la comunitat docent reflectida en la proposta del PP i Vox de promoure la lliure elecció de llengua i el qüestionament d'activitats o continguts curriculars crea un conflicte fins ara inexistent i pot generar situacions de tensió als centres.

Llengua i continguts

La Conselleria d’Educació i Universitats pretén de polititzar l’educació i censurar els continguts curriculars actuals. Acusa els docents d’adoctrinar quan el que fan és aplicar la legislació i fomentar l’esperit crític. A més desprestigien i

sotmeten els docents a una situació de vulnerabilitat.

El seu objectiu és un altre: imposar una ideologia masclista, negar del canvi climàtic i substituir la llengua catalana.

Davant aquesta realitat que pot ser tan conflictiva, l’STEI Intersindical et fa costat i t’ofereix tot el suport i assessorament que necessitis en cas de conflicte.

També fa una crida a la comunitat educativa perquè defensi la llibertat de pensament i la de càtedra davant aquests atacs i denunciï qualsevol conflicte que l’actitud irresponsable de l’Administració genera.

Explica'ns la incidència

Un altre cop, l'STEI Intersindical es posa a disposició de tot el col·lectiu docent per a denunciar cadascuna de les situacions que es puguin patir els centres i que qüestioni la tasca dels docents, el seu compromís o la seva integritat.

Per tal de fer un seguiment de les problemàtiques, en cas d'haver patit o vist alguna incidència, no dubtis a emplenar el formulari.

Formulari de denúncia

A més d’emplenar el formulari, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a qualsevol de les nostres seus, presencialment o per telèfon, o per correu electrònic.

Eivissa 971 30 39 12

Inca 971 88 18 59

Manacor 971 84 55 05

Palma 971 90 16 00

Menorca 971 48 29 19