El Govern de Margalida Prohens no ha après la lliçó

Cartell

La societat de les Illes Balears no tolera governants que atien el foc de la confrontació

La marea verda serà només un antecedent de la conflictivitat que anticipen les mesures anunciades

L’STEI Intersindical rebutja les declaracions de la presidenta Prohens en què considera la llengua pròpia de les Illes Balears un “càstig” i afirma que no es repetirà la marea verda contra el TIL i les retallades.

El sindicat denuncia les propostes de VOX i el PP d’eliminar el català de la sanitat i la funció pública, i decantar el català de l’educació.

L’STEI exigeix al Govern que reconsideri aquesta opció, deixi de ser hostatge dels acords amb VOX, aparqui els experiments pedagògics i no atiï el foc de la confrontació lingüística a l’entorn escolar un altre cop.

És irresponsable executar el programa antibalear de l’extrema dreta. El que cal és atendre els problemes reals de l’ensenyament —que posaren de manifest més d’un centenar de centres a l’enquesta de principi de curs de l’STEI: manca d’espais i infraestructures, habitatge, manca de docents de certes especialitats, poc personal per a atendre la diversitat, climatització en els centres...

L’STEI Intersindical fa costat als docents i a la comunitat educativa en la promoció i l’ús del català a l’escola i ofereix els serveis jurídics per a fer front a qualsevol mesura o proposta que vagi en contra de la normativa vigent i del procés de normalització lingüística.

a3 page 0001