L’STEI Intersindical celebra el Dia Mundial Docent amb un acte a la Universitat de les Illes Balears


Dia Mundial Docent cartell UIB page 0001

Hi haurà una tertúlia amb l’escriptor Gabriel Janer Manila, al voltant de “Petita memòria d’un mestre del meu temps”
Amb motiu del Dia Mundial Docent, l’STEI Intersindical convida la comunitat educativa de les Illes Balears i la societat en general a un conversa amb Gabriel Janer Manila, en què hi participaran el degà de la Facultat d’Educació Miquel Oliver, la mestra i membre del sindicat Maria Antònia Perelló i el secretari general de l’STEI Miquel Gelabert. El títol de la xerrada és “Petita memòria d’un mestre del meu temps” i comptarà amb la dinamització de la periodista cultural Margalida Mateu.
La tertúlia serà dia 5 d’octubre, a les 19 hores, a l’Edifici Anselm Turmeda de la UIB.
El 5 d’octubre se celebra el Dia Mundial Docent, una data triada per la UNESCO i l’Organització Mundial del Treball per a retre homenatge a una de les professions més valuoses dins qualsevol societat: l’ensenyament, els docents. Les persones que tenen el deure i la passió de formar els ciutadans i ciutadanes del futur.
L’STEI Intersindical fa seva la frase de Mandela quan deia que “l’educació és la millor eina per a transformar el món” i des del seu naixement ha cregut en una tasca sindical molt més enllà de la lluita per unes bones condicions laborals, en la construcció d’una societat més culta, justa i lliure. I en aquest procés la tasca de tot el col·lectiu docent n'és una peça clau.