Antoni Artigues: el teu mestratge ens acompanyarà sempre

antoniartigues

L'STEI Intersindical expressa el seu condol a la família, a tot l'entorn d'amistats i a les companyes i companys de la UIB per la mort d'Antoni Artigues Bonet, professor de llengua catalana de la Universitat de les Illes Balears.

Expressam el nostre plany per la desaparició física del nostre amic i company. Mestre de mestres el professor Antoni Artigues Bonet, professor de català a magisteri, sempre ha estat una persona compromesa amb la defensa de la nació, llengua i cultura catalanes.

Li volem agrair tota la feina feta per promoure la lectura viva d'autors teatrals, de poetes i poetesses i la llavor que ha deixat que no deixarà de créixer per centres educatius i espais de cultura. Toni Artigues ens ha transmès l'afecció pel teatre i la poesia, pels muntatges teatrals, per fer viva la paraula, per fer-nos conèixer persones, autors també compromesos amb la seva obra i amb la societat en la qual estan immersos, per transformar-la en una societat millor.

El seu ha estat un mestratge per educar l'esperit crític, el compromís amb la llengua i la cultura, el respecte per totes les altres llengües del món... També volem destacar la seva feina en la recuperació dels instruments de la música popular i en especial de la xeremia.

La feina de n'Antoni Artigues perviurà sempre amb nosaltres!