La conselleria vol imposar amb resolucions el til als centres. un exemple més del seu abús de poder.

STEI  Intersindical posarà un recurs contra aquesta Resolució que aplica els Projectes TIL

 Avui al BOIB s’ha publicat una Resolució de la directora general d’Ordenació, Innovació i FP que informa al centres docents que, en data 31 de juliol de 2014, no disposen d’un projecte TIL, que durant el curs 2014-2015 han d’aplicar transitòriament el projecte de TIL elaborat per la Comissió de Coordinació Pedagògica, conforme a la normativa i amb l‘informe d’adequació del Departament d’Inspecció Educativa, fins que comptin amb un projecte aprovat així com s’estableix a l’article 6.3 de l’Ordre de dia 9 de maig de 2014.

Davant aquesta Resolució, STEI Intersindical presentarà recurs d’alçada i en demanarà la suspensió cautelar perquè entenem que la Directora General no és competent per determinar sobre aquesta matèria. A més, consideram que es tracta d’una resolució informativa, no preceptiva i que, per tant, no té contingut aplicable.

Aquesta resolució es basa en l’Ordre de dia 9 de maig i que tenim impugnada als tribunals i que ja s’ha admès a tràmit el recurs contenciós-administratiu presentat per nosaltres. A més, en peça separada, s’ha de tractar la possible suspensió cautelar d’aquesta Ordre.

Com ja dèiem en un comunicat d’ahir dia 30, “la Conselleria, lluny d’intentar un apropament de postures amb el col·lectiu docent, tira benzina al foc. L’equip polític de la conselleria ha volgut forçar la convocatòria i celebració de claustres als centres docents, perquè avalin pedagògicament els projectes TIL.”

Ha estat un fracàs perquè els claustres no han donat l’aval pedagògic i ara afegeix aquesta actuació prepotent i abusiva.

 

Palma, 31 de juliol de 2014