L’STEI s’oposa a la convocatòria d’interins

El canvi de baremació perjudicarà 1.500 persones

L’STEI reclama que la Conselleria no doni per tancada la negociació


L’STEI ha demanat a la Conselleria continuar la convocatòria d’interinitats per formar part de les borses el curs 2019/2020, per això ha sol·licitat una nova mesa sectorial.

El barem que es pretén aplicar perjudica greument una bona part dels aspirants a formar part de les llistes.

Segons dels nostres càlculs, quasi 1500 persones perdrien puntuació referent a l’apartat de titulacions a causa del límit de la separació del barem amb nous apartats i els límits de puntuació d’aquests apartats.

En les negociacions que s’han duit a terme fins ara s’ha avançat en alguns punts a proposta de l’STEI respecte a la proposta inicial de la Conselleria.:

  • Aportació de mèrits fins el 31 de desembre del 2018. Demanam que s’allargui fins el darrer dia d’entrega de sol·licituds.
  • Possibilitat de cobrament d’atur als no disponibles.

Aquests avanços respecte a la proposta inicial de la Conselleria no són suficients. Per això, tant les bases com la convocatòria tenen el vot contrari de l’STEI.

Ara s’ha de solucionar la situació pels afectats per la pèrdua de punts per titulacions.

Demanam, per això,

  • Continuar la negociació de la convocatòria.
  • Tornar al barem anterior acceptant la puja a 35 punts però sense màxim de punts per subapartats, de manera que cap aspirant es vegi privat dels punts corresponents als mèrits que ja té consolidats i als que pugui aportar.
  • Estabilitat i seguretat en el sistema d’accés a les llistes d’interins.

Petició a la Directora General

Interinitats1920 peticiomesa petit