L'STEI Intersindical, amb la manifestació massiva d'interins a Madrid

Milers de persones han participat en la manifestació convocada per col·lectius de personal interí de tot l’estat per a denunciar el frau de llei en què es troben, exigir la conversió en fixes com a solució per acabar amb la situació de frau de llei i criticar els acords signats per CCOO, UGT i CSIF amb l’anterior govern de Rajoy. Aquests acords d’estabilització del personal interí, lluny d’estabilitzar al personal interí, han propiciat la convocatòria massiva d’oposicions de lliure ingrés (i, per tant, posar en perill la continuïtat en el treball del col·lectiu).

2020 02 15 Mani interins MadridL'STEI Intersindical ha estat present en la manifestació amb el lema «Personal interí: consolidació i estabilitat» i valora positivament el gran seguiment que ha tingut, amb col·lectius de tots els territoris de l’estat i dels diferents sectors de la funció pública: professorat, sanitat, justícia, administració local, empreses públiques i funció pública en general.

És inadmissible que milers de professionals dels diferents sectors de la funció pública que han patit la situació de frau de llei ara vegin perillar la seua continuïtat en el treball per culpa de la convocatòria d’oposicions massives i d’ingrés lliure, que no garanteixen aquesta continuïtat.

Instam al nou govern de l’estat a escoltar la veu del personal interí i atendre les seues reivindicacions i continuarà donant suport a les accions que es convoquen per aconseguir l’objectiu de la consolidació del personal interí i evitar que cap persona es quede sense treball.

Així mateix, el ple de la Confederació Intersindical ha aprovat aquest mateix cap de setmana, també a Madrid, una resolució en què insta al govern estatal a solucionar aquesta problemàtica i aconseguir l'estabilitat del personal interí, en línia amb l'acord d'aquest gener passat en què la Confederació STES va acordar intensificar els esforços i accions per a caminar cap a la consolidació, l'estabilitat i la millora de les condicions laborals del personal interí.

Info confederal: http://www.stes.es/stes-acuerda-redoblar-esfuerzos-para-consolidacion-mejora-de-condiciones-laborales-profesorado-interino/