Vaga estatal docent 9 de maig. Serveis mínims

Començam malament...

Dia 6 de maig va tenir lloc la reunió del comitè de vaga amb el nou director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans per tractar els serveis mínims de la vaga convocada per al dia 9 de maig.

L’STEI INTERSINDICAL, amb els altres sindicats convocants, va presentar la proposta conjunta següent amb l’objectiu que tant els directors com els secretaris dels centres puguin exercir el seu dret a la vaga:

  • En cada centre educatiu dues persones de l’equip directiu, que no han de ser necessàriament el director i el secretari, previ acord entre els membres d’aquest equip.
  • Els centres amb horari de dematí i d’horabaixa/nocturn plantegen que els serveis mínims siguin realitzats per dos membres de l’equip directiu al torn del dematí i dos membres de l’equip directiu a l’horabaixa, que poden ser o no els mateixos.

Segons una nota de premsa del govern, publicada a la seva pàgina el mateix dia 6 a les 14.59h, els serveis mínims imposats són: director/a i secretari/a.

Aquests serveis mínims no han estat ni acordats ni consensuats, al contrari del que afirma la nota informativa de la Conselleria.

De fet, en aquest moments, tan sols tenim constància verbal que demà, dia 8, publicaran als serveis mínims al BOIB. Ara, encara, la Conselleria no ha comunicat als sindicats del comitè de vaga la resolució sobre els serveis mínims.

Més informació de la vaga