Oposicions

Oposicions 2020. La Conselleria ajorna les oposicions

La Conselleria ajorna les oposicions 2020

En la Mesa Sectorial d'avui, la Conselleria ens ha anunciat la seva intenció d'ajornar les oposicions del 2020, sempre i quan es compti amb la garantia del Ministeri que les places no es perdin.

La posició de l'STEI ha estat ferma: la seguretat dels opositors i dels tribunals és innegociable.
Aquests dies l'STEI ha recollit les opinions dels docents per tots els canals disponibles i, a més a més, ha fet una enquesta en la qual han participat més de 3.500 persones. Els resultats han estat força clars: més del 75% de les respostes es decanten per ajornar les oposicions i acumular les places en front del prop de 25% de les respostes que es decantaven per mantenir les oposicions del 2020.

Continuam exigint allò que sempre demanam: cal avançar cap a un sistema selectiu més pedagògic, amb convocatòries anuals més estables i no tan massives i resoldre l'abús de la temporalitat dels interins, en especial al col·lectiu de llarga durada que ha patit la no convocatòria durant anys i que el TJUE considera abusiu.

Oposicions2020ResultatEnquestaPetit


Termini de sol·licituds suspès

Del 26 de febrer al 16 de març, ambdós inclosos

Previsió del termini restant de sol·licituds del 29 al 30 de març
- si no s'amplia l'estat d'emergència -

>> accés al tràmit >>


Vols rebre tota la informació de les oposicions al teu mòbil?
Apunta't al Connecta STEI

 

Llegeix més...

Temaris d'oposicions dels cossos docents

Necessites algun temari que no hi ha aquí? Envia'ns un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Supòsits pràctics

Pàgina 1 de 11