Mesa sectorial 29 d'abril. Desconfinament, comissions de serveis a serveis educatius especialitzats, interinitats

A la mesa sectorial d'avui, de caràcter extraordinari, s'ha parlat de les següents qüestions:

  • Comissions de servei en serveis educatius especialitats
  • Comissions de serveis a la Conselleria (ATD)
  • Convocatòria d'interinitats
  • Pla de desconfinament

Comissions de servei per cobrir places de docents en serveis educatius especialitats

Es deixa sense efecte la convocatòria d’enguany per falta de temps a causa que l'estat d'alarma va més enllà de 18 de maig.

La Conselleria oferirà als funcionaris que actualment estan en comissió prorrogar-la un any més. Les places que quedin vacants es proposaran a funcionaris que compleixin els requisits. Si així i tot queden vacants, es cobriran amb personal interí en l’adjudicació d’agost.

Més informació

Comissions de serveis a la Conselleria (ATD)

No es traurà la convocatòria anual. La Conselleria oferirà als funcionaris que actualment estan en comissió prorrogar-la un any més.

Cal recordar que fa tres anys va començar el procés per oferir progressivament totes les places ATD però que aquest curs haurà quedat suspès per l'estat d'alarma.

Convocatòria d'interinitats

El tràmit d'inscripció a la borsa d'interinitats per al curs 2020-21 es reprendrà un cop finalitzi l'estat d'alarma. La conselleria dictarà una resolució a l'efecte. No s'alteraran les dates de finalització dels requisits i mèrits que preveia la convocatòria inicial.

Més informació

Pla de desconfinament

L'STEI ha demanat que aquest es negociï a la mesa sectorial i dels comitès de seguretat i salut. A més a més, uns aclariments sobre el rol que hi jugarà l'Educació Infantil i la previsió per al cas de Formentera, que serà el primer lloc on es produirà el desconfinament.

Hem insistit, com ho hem fet d'ençà del primer moment, en què la prioritat ha de ser guiar-se per criteris sanitaris per garantir la seguretat i la salut de tota la comunitat educativa.