L’STEI manté les majories absolutes de PDI i gairebé obté la de PAS a les eleccions sindicals de la UIB

El proppassat dimarts 19 de març se celebraren eleccions a la Universitat de les Illes Balears

L’STEI s’erigí amb 7 representants a la Junta de Personal Docent i Investigador, 12 al Comitè de PDI, 8 a la Junta del Personal d’Administració i Serveis i 2 delegats al PAS

21 de març de 2019

Els resultats dels comicis efectuats el passat dimarts 19 de març a la Universitat de les Illes Balears en els edificis Mateu Orfila, Ramon Llull, Guillem Cifre, Anselm Turmeda i Gaspar Mechor de Jovellanos consolidaren l’STEI com la primera i principal força sindical universitària. Això, juntament amb el fet que som la primera força sindical a l’ensenyament públic i el sindicat més representatiu del món educatiu.

En el cas concret de la Universitat, hem mantingut les majories absolutes que ja posseíem a la Junta de PDI i Comitè d’Empresa de PDI i quasi treim la majoria absoluta a la Junta del PAS a part dels dos delegats, dels tres que hi havia en joc, de la Junta de PAS. Això acumula per a l’STEI un còmput de 29 representants d’un total de 54, quan fa quatre anys eren 33 sobre 56. És per això que aquests resultats suposen una revàlida de la confiança i un èxit total per a la nostra força sindical.

Eleccions UIB STEI CCOO UGT
Junta PDI 7 1 5
Comitè PDI 12 3 6
Junta PAS 8 3 6
Delegats PAS 2 - 1