COVID-19

L’STEI Intersindical demana la convocatòria urgent de la Comissió Paritària de Riscos Laborals per abordar la qüestió del fred a les aules

Aules segures. Aules sense fredEl sindicat demana que hi assisteixi el Servei Jurídic de la Conselleria d’Educació per aclarir l’embolic jurídic entre la normativa que regula les temperatures i la que regula el deure d’airejar

Si els centres compleixen la resolució antiCOVID-19, estan obligats a mantenir les aules molt per davall dels 17° C que marca la normativa de riscos laborals

Llegeix més...

Més places de durada trimestral per cobrir baixes COVID-19, sense centre fix

El segon trimestre, a més de les places trimestrals COVID sense centre fix ja exitents el primer trimestre, se'n crearan algunes de noves, a totes les illes:

  • Cos de mestres: 20 places.
  • Cos de secundària. Es podrien tornar a treure places del cos de secundària, però no apareixerien fins el tràmit del 15 de gener.

Les places apareixeran en un tràmit ordinari addicional de l'11 de gener (devers les 14h) al 13 de gener (a les 12h).

Llegeix més...

Paritària de seguretat i salut laboral

Divendres 18 de desembre va tenir lloc la sessió ordinària de la Paritària de Seguretat i Salut del col·lectiu docent de les Illes Balears.

Aquest òrgan és col·legiat i s’hi troben representats, en igual nombre, el col·lectiu docent (l’STEI Intersindical n'és un del representats) i l’Administració educativa. En el seu si es debaten temes relacionats amb la salut i la seguretat del col·lectiu docent.

Llegeix més...

Ventilació a les aules

Els darrers estudis científics han confirmat que la propagació de la SARS-CoV-2 es fa majoritàriament a través dels aerosols i gotícules que les persones emetem. D’aquí la importància que es mantingui una ventilació efectiva a les aules i despatxos (per davall dels 800 parts de diòxid de carboni per milió -PPM-), amb la finalitat de tenir unes aules saludables.

Llegeix més...

L’STEI Intersindical sol·licita algunes propostes de millora en el darrer protocol Covid dels centres educatius

Reclama una millora en la comunicació dels contagis als treballadors especialment sensibles i als delegats de prevenció

L’STEI Intersindical va demanar a la Mesa Sectorial la introducció d’algunes propostes en el nou protocol Covid en el sentit que, per exemple, es millori la manera com es comunica, tant a les famílies com als treballadors especialment sensible TEs, quan s’ha produït un contagi. També ha demanat que s’informi les persones delegades de Prevenció en el moment que es produeixi un nou infectat.

Llegeix més...
Pàgina 1 de 10