COVID-19

Normativa COVID-19

Actualitzat a 26 de setembre

Versió consolidada (inclou totes les modificacions - fins dia 25 de setembre)

  • Resolució conjunta del conseller d’Educació, Universitat i Recerca i de la consellera de Salut i Consum de 6 de juliol de 2020 (inclou les modificacions de 3 de setembre i 25 de setembre)

 

 

Restriccions de mobilitat a la seu de Palma de l'STEI Intersindical

La seu de l’STEI Intersindical de Palma està situada dins l’àrea de restriccions de mobilitat que afecta a la zona bàsica de salut d’Arquitecte Bennàssar. Per aquest motiu a partir de dilluns dia 21 de setembre i mentre siguin vigents les restriccions, només romandrà oberta de 9.30 a 14.00 hores.

Per fer consultes durant els matins el telèfon de la seu de Palma és el 971901600 i a l’horabaixa podeu utilitzar els canals telemàtics que l’STEI Intersindical té habilitats.

Recordau que per consultes presencials (amb cita prèvia) teniu els locals d’Inca i Manacor.

Per consultes telefòniques els horabaixes teniu disponibles les seus d’ Inca, Manacor, Menorca i Pitiüses.

Consulta els horaris i contacte de totes les seus, així com altres canals de comunicació
www.stei.cat/seus

MAPA CONFINAMENT

El nou curs que s'enceta: Un any frustrat si no es converteix en quelcom encara pitjor

L’elevada incidència de casos d’infecció detectats en aquests primers dies, les zones que ja han hagut de tornar a confinar i, en certa mesura, un absentisme que és ver que no ha estat homogeni posen en evidència la irresponsabilitat de la Conselleria i el Ministeri d’Educació per no haver facilitat els mitjans per a un curs escolar segur. Des de l’STEI volem manifestar el nostre malestar pel caos, falta de planificació, improvisació i canvis de criteri davant l’inici d’aquest curs escolar 2020-21.

Llegeix més...

L'STEI Intersindical reclama equips de protecció individual per a tot el col·lectiu docent

El sindicat demana màscares FFP2 per a tots els docents, les recomanades per a llocs de feina amb risc baix o moderat

Un Equip de Protecció Individual (EPI) s’ajusta a allò que estableix el Reial Decret 773/1997 de 30 de maig, sobre disposicions mínimes de seguretat i salut

L’STEI Intersindical ha registrat un escrit adreçat al conseller d’Educació en què reclama que es doti tot el col·lectiu docent d’equips de protecció individual (EPI), per a poder garantir la seguretat i la salut de les treballadores i treballadors. El sindicat demana màscares FFP2 per a tots els docents, les recomanades per a llocs de feina amb risc baix o moderat.

Llegeix més...

Fer feina amb garanties

Els delegats de prevenció de riscs laborals dels docents de l’STEI han demanat equips de protecció individual adequats per al col·lectiu de mestres d’ensenyament infantil. Ens referim a màscares FFP2, ja que els infants menors de 6 anys no estan obligats a dur-ne tenint en compte que encara són petits. En la tasca que amb ells desenvolupa aquest col·lectiu, hom difícilment podrà respectar les distàncies de seguretat. També s’ha exigit que es garanteixi una provisió periòdica de màscares i altres materials de protecció per als treballadors ja que no es pot fer feina ni un dia sense la protecció adequada dins els centres si es vol contenir la propagació de la Covid-19.

Pàgina 1 de 9