L'STEI presidirà la FOLC (Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana)

FOLCpetitDins el mes de setembre s'ha celebrat a Barcelona la reunió plenària de les organitzacions i entitats que formen part de la Federació d'organitzacions per la llengua catalana, la FOLC, que fa més de 10 anys que funciona. A la reunió hi eren presents entitats d'arreu del País com la Plataforma per la Llengua, la Federació per la Defensa de la Llengua i la Cultura Catalanes a Catalunya Nord, L'Escola Valenciana, Els Amics de la Bressola, l'Associació Llengua Nacional, L'Associació cultural El Tempir d'Elx, els sindicats USTEC-STEs, la Intersindical Valenciana, l'STEI Intersindical, l'Assemblea de mestres i professors en català de les Illes Balears...

Fins ara la presidència havia estat ocupada per persones representants de diferents organitzacions del Principat i del País Valencià com en Joan Carles Martí i en Diego Gómez del País Valencià o en Rafel Castellanos o n'Elisenda Romeu del Principat de Catalunya. L'STEI Intersindical hi participa des de la seva creació i n'ha estat sempre un membre actiu. La darrera assemblea de la FOLC ha renovat alguns càrrecs de la Junta i ha proposat que la presidenta, del 2016 al 2018, sigui M. Antònia Font, representant de l'STEI a la FOLC. Ben aviat la nova junta estarà en disposició de presentar la planificació d'activitats i accions d'aquest nou curs. 

Les altres entitats de les Illes Balears que formen part de la FOLC són l'OCB, els Joves de Mallorca per la Llengua i l'Assemblea de mestres i professors en català de les Illes Balears.