×

Avís

JFolder: :files: La ruta no és un directori. Ruta: [ROOT]/images/galeries/imatges/honduras
×

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Violació dels drets sindicals, laborals i educatius a Honduras

Dia 6 d’abril de 2011, una representació del Secretariat Confederal de STEs-Intersindical, s’ha concentrat davant l’ambaixada d’Hondures per denunciar la greu violació dels drets sindicals, laborals i educatius que s’estan perpetrant contra el sistema públic d’ensenyament i el professorat.

Amb aquesta acció ens hem volgut solidaritzar activament amb les seves lluites i reivindicacions, al mateix temps que exigim a les autoritats hondurenyes el restabliment de les línies de negociació, representació i participació democràtica amb els legítims representants del professorat hondureny. I que cessin els actes de violència i coacció contra el professorat, els seus representants sindicals i les capes populars hondurenyes.

Aquesta acció l’hem feta com a resposta de la crida de la Internacional de l’Educació (IE) i també de la Confederació d'Educadors Americans (CEA), que han denunciat el procés de persecució i repressió contra les organitzacions sindicals del professorat d’aquest país.

Adjunt  teniu l’escrit presentat a l’ambaixada d’Hondures, així com, l’escrit dirigit al president del Govern espanyol informant-lo d’aquesta greu situació.

-Escrit dirigit al president del Govern espanyol.

-Escrit dirigit a l’ambaixada d’Hondures.

{gallery}/imatges/honduras{/gallery}